Ik wil dus rijles !

In onze huidige maatschappij is je rijbewijs eigenlijk onmisbaar. Voor de meest uiteenlopende functies in het bedrijfsleven word je rijbewijs al gevraagd. Je hebt het eigenlijk gewoon nodig. Dus je bent  op een gegeven moment klaar om te gaan autorijden. Maar toch laten we je bij Rijschool Holland niet zómaar in een auto stappen en wegrijden. We willen namelijk graag dat je een goed en succesvol examen gaat afleggen en het liefst zo snel mogelijk. Door zomaar in een auto te stappen en wat te gaan rijden, gaat dat niet lukken. Dus meestal plannen we eerst een proefles.

sneeuwTijdens de proefles kijken we hoeveel je al weet van de auto zelf, of je al een beetje kunt rijden, of nog helemaal niet etc. Dan geeft de instructeur je een advies wat er op is gericht om zo efficiënt mogelijk – dat wil zeggen, minimale kosten, maximaal resultaat – om jouw rijbewijs te halen. Hoeveel lessen je ongeveer nodig zult hebben is hierbij erg belangrijk.

rotondeMaar  de proefles is ook belangrijk om elkaar een beetje te leren kennen. En soms klikt het niet helemaal tussen mensen. We vinden het geen prettig idee dat onze leerlingen bij een instructeur zitten waar ze zich niet helemaal op hun gemak voelen, terwijl er mogelijkheden zijn om ze bij andere instructeurs te laten rijden. Dan is het misschien handig dat je bij een andere instructeur wordt ingepland. Geen probleem bij Rijschool Holland. Uiteindelijk gaat het om wat jij prettig vindt, want jij moet het uiteindelijk doen.

Omdat iedereen anders leert, is het soms handig – en soms niet – om een pakket aan te schaffen. Je kunt óók de aanschaf van een pakket combineren met losse lessen, en dat kan voordelig uitpakken voor je! Je instructeur kan je daarin adviseren.

Kijk in het menu wat voor jou interessant is, kom langs op de rijschool of neem contact op voor een afspraak.